Gebruiksvoorwaarden

Algemene voorwaarden

De gebruiker van deze website verklaart zich akkoord met de onderstaand algemene voorwaarden.

alle informatie van deze website, mag tenzij anders vermeld, vrij geraadpleegd worden. Alle gegevens op deze site zijn uitsluitend bedoeld voor private en informatieve doeleinden. Zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming van “Nimrodsvrienden”, is het gebruik van deze gegevens voor commercieel gebruik ongeoorloofd.

Het is tevens de gebruiker van deze website niet toegestaan om gegevens van de site geheel of gedeeltelijk op zich of herkenbare vorm, te reproduceren of publiceren.

De “Nimrodsvrienden” zal in geen geval aansprakelijk kunnen gesteld worden voor directe of indirecte gevolgen, alsook voor de eventuele schade, die uit het gebruik van op deze website vermelde gegevens zou kunnen voortvloeien.

Geen verwijzing of vermelding naar en van informatie, producten of diensten op andere webpagina’s kan beschouwd worden als een aanbeveling vanwege “Nimrodsvrienden”.

De “Nimrodsvrienden” kan dan ook niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud op naar ander verwijzende webpagina’s.